Ermitage Kalone x Fairness du Beauty

Kapcsolat

Született

-

Fajtája

-

Neme

-

Családfa​

ERMITAGE KALONE

CATOKI

BELLAVENTURE KALONE

CAMBRIDGE

BILDA

KANNAN GFE

BLAGUE DU MAURY X

FAIRNESS DU BEAUTY

CHIN CHIN

QUIBELLE DE LA COUR

CONSTANT

LARESE

MAJOR DE LA COUR

BEAUTY

Leírás

Ermitage Kalone napjaink egyik legsikeresebb ugró ménje, mind sportban és tenyésztésben is kiemelkedő eredménnyel rendelkezik.

Fairness du Beaty különleges vérvonallal rendelkezik! Ő Chin Chin lánya. Chin Chin nagyon figyelemreméltó ugrópályafutást mondhat magáénak. 1988-ban Chin Chin öt egymást követő alkalommal nyerte meg a Világkupa-sorozat észak-amerikai ligáját, valamint részt vett a szöuli olimpiai játékokon, ahol egyéniben a hatodik helyen végzett. Négy évvel később újra versenyzett a barcelonai olimpián. 1990-ben Chin Chin és Jaime Azcárraga indultak a stockholmi Lovas Világjátékok első kiadásán. 1989-ben és 1990-ben pedig a dortmundi és tampai Világkupa döntőjében is helyezést ért el. Chin Chin utódai valóban beteljesítik vérvonaluk álmait. Csak néhányat említve: Ta Belle van Sombeke, Triomph de Muze, Querly Chin, Tedechine Sept, Phin Phin, Tolano van’t Riethof és Riot Gun van de Padenborre. Több jóváhagyott fia is van, mint például Classe, Zapatero, Zélote, Arezzo, Chin Top és Chin Quidam.

Lánya, Welena, a szabad ugrás nemzeti bajnoka lett, Well Born Rilexy pedig a 2. helyen végzett. A kézen vezetett nemzeti bajnokságon Welena a 2., Well Born Rilexy a 3. helyet szerezte meg. 2009-ben Be Helena a 4. helyet érte el a Nemzeti Kancabajnokságon és a Nemzeti Szabad Ugróbajnokságon. Chinchidee 2007-ben a holland csikóbajnok lett, majd 2010-ben a holland kancashow bajnoka lett. Fairness du Beaty maga is versenyzett 1,40-es szintig! Anyai nagyapja Major de La Cour, akinek utódlistája figyelemre méltó. Hat jóváhagyott fedezőmén apja, többek között Fortis van het Paerdkiné, az ötévesek bajnoka és döntős a 1990-es dortmundi világbajnokságon. Capricieux des Six Censes, az ötévesek Cycle Classique Belgium bajnoka. Kay Epona, az ötévesek bajnoka Fontainebleau-ban, Franciaországban 1992-ben. Major (ex Ghandi), 1992-es Európa-bajnok, 1992-es német junior bajnok, harmadik helyezett a 1992-es Volvo Világkupán, és számos más verseny győztese. Favorite D, Belgium Junior Bajnok 1992-ben. Veneur de la Cour, az ötévesek döntőjének nyertese Gesvesben. Az olyan nemzetközi díjugratók, mint Joli Coeur Franke Sloothaakkal, Patrigano, valamint Fientje, Fara, Galeon, Fire, Hunter, Havana van het Paerdkin, Grand Seigneur, Insel Sitte, Kobalt W. A lista folyamatosan bővül. Major de la Cour sikeres utódai egymást követik. Két nagyon jó tenyészkanca Major de la Cour-tól: Perle de la Cour és Nysa de la Cour.

Blacktype