Ermitage Kalone x Oak Grove’s Americana

Kapcsolat

Született

-

Fajtája

-

Neme

-

Családfa​

ERMITAGE KALONE

CATOKI

BELLAVENTURE KALONE

CAMBRIDGE

BILDA

KANNAN GFE

BLAGUE DU MAURY X

OAK GROVE'S AMERICANA

AGANIX DU SEIGNEUR

OAK GROVE'S HEARTFELT

OGANO SITTE

CADIX DU SEIGNEUR

HEARTBREAKER

QUASIBELLE DU SEIGNEUR

Leírás

Ermitage Kalone napjaink egyik legsikeresebb ugró ménje, mind sportban és tenyésztésben is kiemelkedő eredménnyel rendelkezik.

Americana egy kiemelkedő sportló verhetetlen vérvonallal. Egészen 1,60 méteres szintig versenyzett olyan lovasokkal, mint Nano Healy (Írország), Jennifer Pedersen (Dánia) és Harm Lahde (Németország). Kiváló ugrótechnikával rendelkezik, rugalmas vágtával, és nem utolsósorban gyönyörű megjelenésű: egy sárga kanca hatalmas fehér jegyekkel a fején, a lábain, és egy fehér pöttyel a hasán. Apja Aganix du Seigneur (1,60 méter szintű ugróló), anyja pedig Oak Grove’s Heartfelt (szintén 1,60 méter), így mindkét szülő a legmagasabb szinteken versenyzett, akárcsak ő maga.

Az évek során Aganix számos alkalommal szerepelt rangos versenyeken, és mindig bizonyította, mennyire szereti a munkáját. 2014-ben sikeres volt a Stal Oosterbrook Díjban Jos Lansink lovassal, valamint ugrott a CS13* Van den Boogaard Snelvervoer Díjon, a CSI4* Provincie Noord-Holland versenyen és a CSI2* Mariënheem eseményen. Utódai közül sokan versenyeznek a legmagasabb szinten, például Lillie Keenan, aki Agana van het Gerendal Z-t lovagolja a kaliforniai nap alatt. Hazához közelebb, hírnevet szerezve Oak Grove’s Americana (korábban Annabelle Hero Z), Attoucha Hero Z és Andiamix Hero Z is versenyeznek. Mindannyian Luc Henry tenyészetéből származnak, aki Aganix felfedezője volt fiatal korában, és úgy írta le őt, mint a világ egyik legjobb tenyészménjét. Az Aganix Z utódai atléta testfelépítést és könnyed ugróstílust kombinálnak, és máris számos fia kapott tenyésztési engedélyt!

 

Blacktype